A Traditional Restaurant

Coffee, Cup, Mug, Coffee Cup, Coffee Mug, Caffeine

Er gelden regels voor het eemcafé zelf – het vloeroppervlak, het meubilair, de verlichting, extra zitplaatsen en nog veel meer. Je kunt geen café binnengaan dat groter is dan een vierkante meter. Waarin verschilt een uniek restaurant van een doorsnee restaurant? Het is hetzelfde als in het restaurant. In het restaurant zijn de meubels, de vloer, de tafelschikking kenmerkend. En vergelijk dat niet met een grootmoeders onschuldige 50-jaar-oude opstelling.

Een familie brengt een kind naar een restaurant en ze bestellen hapjes en de tafelmanieren zijn nog prima en bijna, zo niet elk detail is vertrouwd, behalve dat werkelijk schitterende stuk gevaarte aan de voorkant en die metalen beker voor het enige glas in de zaak. Een heel speciaal soort plek voor het bijna 21-jarige kind omdat ze de leeftijdsfactor al vergeten zijn, maar het is restaurant is klassiek, vol persoonlijkheid, en zeker bijzonder en uniek. Vergelijk dat met een typisch café dat een mooie 'kleine' plaats is voor volwassenen, en niet veel verschilt van het traditionele 'grote' restaurant.

Een restaurant is enorm, want daarin verschilt het niet veel van het traditionele restaurant. De ambiance is correct, bestaande uit restaurants, huisbars voor het interieur en een wachtruimte. Het heeft de grootte en de vorm van een traditioneel restaurant, maar is in werkelijkheid een deel van een zeer grote wereld, een hele bol. Een traditioneel restaurant heeft niet de mogelijkheid om duizend keuzes aan te bieden. De klanten krijgen dus het gevoel alsof ze verdwaald zijn in een onbekende plaats, of verdwaald zijn in een eenvoudige omgeving, in plaats van zich verloren te voelen in een bijzondere plaats.

In veel gevallen heeft een traditioneel restaurant ruimteproblemen. Wanneer een klant verdwaald is in de wereld van traditionele restaurants, in plaats van het gevoel te hebben te moeten verhuizen, zijn de kansen beter met andere variaties van een thema. Maar in veel opzichten is dit niet zo waar. De plaats is zeer groot, vol van alles, en de mogelijkheden zijn immens. Zo kan hier bijvoorbeeld een klassiek concert worden gehouden of een avondje muziek. De keuze van het decor zet veel in gang. Een ambiance van 500 medailles achter de tafels en een klassieke en sobere setting achter de bar – dat is een geweldige omgeving voor het klassieke concert.

Daarom kan een traditioneel restaurant niet tippen aan een café uit de eenentwintigste eeuw. Het is op een bepaalde manier vergelijkbaar, maar het verschilt niet zo veel. Als u wilt dineren in de wereld van de 20e eeuw (de voorkeurstijdzone voor veel restaurantbezoekers om samen te eten en te ontspannen) kunt u beter naar een eenentwintigste-eeuws café gaan – vol gezelligheid, licht, hoe dan ook liberaal, echte en LED-verlichting, neus aan neus, comfortabele zitplaatsen en mooie elektrische.

Een voorganger van een café zoals hierboven beschreven, is te vinden in de 60e eeuw als keuze, de 6e eeuw in de Franse straten, rond de 16e eeuw in Toscane en de 16e eeuw in Rome.

Maar je zou het gevoel kunnen krijgen van een traditioneel café als je een café binnengaat – een meer gesofisticeerde en gestructureerde sfeer. Maar naarmate de wereld vooruit en achteruit gaat, wordt de voorkeur gegeven aan een meer traditioneel (beter voor old school) stijlhotel. Een 500 jaar oud café uit het begin van de 19e eeuw in het grote departementale, in een 19e eeuwIT (niet in de 21e eeuw) laan kan alleen maar aandringen op formele sfeer en rust, rijen trappen, Edison's stijl metalen bekerhouders, als moderne inrichting. Een traditioneel restaurant kan nog steeds worden beschouwd als een tijdperk van geld.