Hoe beter eten en afvallen in slechts 34 weken met een voedingscoach

voedingscoach

Laten we eerlijk zijn: Het kan behoorlijk saai worden om dag in dag uit hetzelfde te eten. Dat is waarom voedingscoaches zo belangrijk zijn. Ze geven je de tools om beter te eten en gewicht te verliezen in slechts 34 weken met een voedingscoach.

Je hoeft niet meer bang te zijn voor eten. Je hoeft niet langer een streng dieet te volgen of honger te lijden om af te vallen. Je hebt nu een alternatief: De Voedingsaanpak.
In dit artikel nemen we je mee door enkele van de belangrijkste principes over hoe je goed kunt eten en afvallen met behulp van een voedingscoach in plaats van kunstmatige restrictie en calorieën tellen (of beperkende diëten).

Wat is een voedingsaanpak?

Een voedingsaanpak is een gezond voedingsplan dat gebaseerd is op de wetenschap van voeding. Het is geen dieet dat calorieën, proteïne of vet beperkt. Het is eerder een gezonde voedingsfilosofie die voedzame, volledige voedingsmiddelen omvat in een evenwichtige, uitgebalanceerde voeding. De typische benadering van gezond eten is het strikt tellen van calorieën. Dit is niet nauwkeurig of nuttig om twee belangrijke redenen. Ten eerste zijn calorieën de totale energie-uitgaven van een persoon (koffie-inname speelt hier ook een rol), niet alleen de energie die wordt gebruikt om voedsel te verwerken. En ten tweede houden calorieën geen rekening met de volledige voedingswaarde van volledig voedsel.

Waarom een voedingscoach inhuren?

Voedingsdeskundigen zijn experts in diëten. Terwijl diëtisten advies geven over hoe te eten voor een specifieke aandoening, zijn voedingsdeskundigen experts in het helpen van mensen om gezonde keuzes te maken.

Veelvoorkomende voedingsfouten vermijden

Hier zijn een paar fouten waar je voor moet oppassen als je begint aan je reis naar een gezonder lichaam: Verkeerde portiegrootte : Het is gemakkelijk om te veel te eten als je op dieet bent. Je moet oppassen dat je niet te veel voedsel consumeert als je op dieet bent. Overmatige honger : U zult honger voelen als u niet de juiste voedingsstoffen uit uw dieet haalt. Weersta de drang om te snoepen, want dat leidt alleen maar tot ongewenste gewichtstoename. Helemaal niet eten : U krijgt niet alle voedingsstoffen uit uw voedsel als u er gedurende een bepaalde tijd niets van eet.

Je moet ervoor zorgen dat je dagelijks de vereiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgt om op gewicht te blijven. Niet genoeg maaltijden maken : Een voedzaam dieet moet gepaard gaan met ten minste twee maaltijden en twee tussendoortjes gedurende de dag. Als u slechts een of twee maaltijden per dag gebruikt, voorziet u uw lichaam niet van de nodige hoeveelheden voedingsstoffen. U moet streven naar ten minste drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag. Niet genoeg water : Water is een must voor de gezondheid. Het houdt je gehydrateerd, wat helpt bij het energieniveau, je spieren en organen goed laat werken en krampen en spasmen voorkomt. Het is ook belangrijk om uw water in een glas te drinken. Als u geen water drinkt, raakt uw lichaam uitgedroogd en kan het voedingsstoffen niet goed opnemen.