Hoe verscheep je Sushi

traditionele japanse gerechten. sushi en sushi roll set. rijstkommen. tonijn tataki. - sushi stockfoto's en -beelden

Bij het thuis bereiden van sushi is het aan jou om alleen de meest verse en beste ingrediënten te gebruiken die beschikbaar zijn. Het zou geen sushi zijn als kabeljauw niet binnen enkele uren na de oogst vers was ingevroren. Daarom is het belangrijk om alleen vis te kopen van vertrouwde visserijen. Norimaki of sushirol worden meestal in kleine stukjes gesneden, ongeveer 2 of 3 inch. Vis kan worden vervangen door ander vlees. Daarom, wat je niet wilt doen, is het hoofdingrediënt vervangen door zoiets als “durger helper vlees”. “helpers” worden vaak beledigd, vooral hamburgervlees.

12. Je moet leren hoe je vis snijdt. Dit is eigenlijk iets ontwikkeld door sushichefs. Je moet leren hoe je zeewier in subplakken snijdt, zodat de smaak van de delicate sushirijst niet verdacht wordt. “Hammy” is de naam die aan deze vis wordt gegeven.

13. Je moet het Chinese gerecht Chiu-Chao hebben genomen. Dit is de groene theecake, en het is een delicatesse. Maar oh nee, dat moet je niet hebben gedaan.” Wat? Maar het is zo heerlijk.

14. Het ultieme ingrediënt dat nodig is om volop van een sushimaaltijd te genieten, is echt verse vis. Vis vers houden is echter niet mogelijk. Daarom is het, net als bij elk ander voedsel, van groot belang om te weten hoe u vis moet vervoeren. Zalm is een van de meest voorkomende soorten vis die in sushi wordt gebruikt, maar het is ook de duurste.

15. Zalm is niet alleen duur, het is ook een van de meest duurzame. In vergelijking met andere soorten vis wordt het zelfs als een delicatesse beschouwd. Daarom wordt het als riskant beschouwd om het in een twijfelachtig seizoen te kopen.

16. Witte en gele truffels zijn de namen van de duurste soorten truffels. Ze worden voornamelijk gekweekt in Europese landen.

17. Olijfolie wordt gebruikt bij het maken van matoke. Matoke is een Japans rijstgerecht. Het is een geweldig voorbeeld van oosterse fusiongerechten.

18. het debat over welk land het ijs heeft uitgevonden is aan de gang.