veganistische restaurants die je ooit moet bezoeken

Biologische restaurants

Er zijn veel mensen die veganist of vegetariër zijn. Om aan deze groepen tegemoet te komen, zijn restaurants en cafés begonnen met de ontwikkeling van veganistische en biologische menu’s. Deze restaurants bieden gezond voedsel, vrij van verwerkte ingrediënten en kunstmatige smaakstoffen. Er zijn veel van dergelijke plaatsen in Delhi die de beste biologische / veganistisch voedsel serveren. Dus als je een veganist bent of een fervent voorstander, bekijk dan deze verbazingwekkende etablissementen die alleen het beste veganistische / biologische-vriendelijke voedsel in de stad bieden:

Green Circle Organic Restaurant

Green Circle Organic is een multi-keuken restaurant dat een volledig vegetarisch menu biedt. Het heeft ook een apart veganistisch menu om tegemoet te komen aan de behoeften van veganisten. De keuken is een volledig biologische keuken. Het restaurant staat bekend om zijn lekkere veganistische pizza’s. De ambiance van het restaurant is zeer huiselijk en is de perfecte plek voor een familiebijeenkomst.

Recepten waarvan u kunt genieten

Soya Tikki Hamburger Soya Tikki Burger is een beroemd veganistisch gerecht van Green Circle Organic. Dit gerecht bestaat uit een patty die is gemaakt van soja, gegarneerd met een verse tomatensalsa en veel groenten. Dit wordt geserveerd op een bedje van sla samen met een sneetje brood. Dat is de manier waarop ze hun hamburgers in het restaurant serveren. Veganistische pizza De pizza’s bij Green Circle Organic zijn niet van de wereld. Er zijn veel opties om uit te kiezen. Je kunt kiezen uit de Classic Veg Pizza, Tropical Veg Pizza, Mexi Veg Pizza en nog veel meer. De Veg Fusion Pizza is een veganistische pizza en is een must om te proberen. Hij is belegd met paprika, chili, uien, tomaten, maïs en veel kruiden.

Mooi interieur in de keuken

Als u de keuken binnenkomt, zult u merken dat er geen magnetron of conventionele oven is. In plaats daarvan zijn er veel inductieovens en woks. Het restaurant heeft twee reusachtige snelkookpannen en nog veel meer open ketels. Er is ook een fornuis zonder vlammen. Al deze apparatuur wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat het voedsel op een natuurlijke manier wordt gekookt.