Wijnrekken

Zwarte Houten Wijnplanken Op Bruine Muur

Bedenk dat wijnen onmisbaar zijn en door velen over het hoofd worden gezien. In feite lijkt iedereen het belang van de wijnglazen te negeren. Het is niet ongewoon om grote hoeveelheden van deze glazen te vinden op verschillende feestjes en in de loop van de tijd beginnen veel mensen deze glazen te verzamelen. Er is dus een grote behoefte aan een methode om bepaalde wijnen te herkennen wanneer ze correct moeten worden geserveerd.

De beste manier om dit uit te voeren is het gebruik van een wijnrek van de beste kwaliteit. Dit type rek bestaat uit het frame, de hals en de bodem van de vaten. Al deze onderdelen moeten van de hoogste kwaliteit zijn. Een goed rek zal ervoor zorgen dat de wijnen koel blijven en het aroma goed kan ademen. Op die manier zal de wijn beter van smaak en conditie worden.

Volgens een norm zijn de volgende soorten wijnrekken aanvaardbaar:

– korteHouten rekjes die een centimeter breed zijn. Deze zijn geschikt voor het bewaren van rode wijnglazen.

– medium houten rekjes met een breedte van 1,5 cm. Deze zijn geschikt voor het opbergen van witte wijnglazen.

– tallStyle houten rekken die zijn vier centimeter in de breedte. Deze zijn uitstekend geschikt voor het opslaan van rode wijn met kurk.

– deepStyle houten rekjes die zes centimeter breed zijn. Deze zijn uitstekend geschikt voor het bewaren van witte wijn met kurk.

– rondMet een afmeting van 5 x 12, is dit rek ontworpen voor het bewaren van 12 flessen. De flessen worden in drie zones verdeeld.

– vierkantMet een afmeting van 7 x 12, is dit wijnrek ontworpen voor het opbergen van 12 flessen. Elke fles wordt in drie zones verdeeld.

– rondMet een afmeting van 8,5 x 15, is dit rek ontworpen voor 15 flessen. Elke fles wordt verdeeld in vier zones.

– vierkantMet een afmeting van 7,5 x 15, is dit rek ontworpen voor 15 flessen. Elke fles wordt in vier zones verdeeld.

– langDe lange stijl is zeer populair. Deze rekken hebben een lengte van 17,75 inch. Dit is de perfecte maat voor de meeste etiketten.

– kortDe korte stijl is ontworpen voor het bewaren van etiketten. Het heeft een afmeting van 7,5 x 5,25 inch. Er passen etiketten in met een afmeting van 4 x 2,5 inch.

– mediumDe medium stijl is groot genoeg voor de meeste etiketten. Het heeft een lengte van 7,75 inch. Het bevat een gebied van 1,5 inch. Dit gebied is gemarkeerd met een breedte van 5,4 inch.

– LangDe lange stijl is ideaal voor constant opbergen. Het heeft een lengte van 10,25 inch. Het bevat een oppervlakte van 3,3 inch.

– mediumMet een lengte van 7,75 duim en een hoogte van 3,3 duim, is dit rek ontworpen om veel etiketten te houden. Het heeft een hoogte van 3,7 inch. Het heeft een breedte van 5.4 inches.